11 de gener de 2008

PATATES BRAVES

                        Primer bullir les patates de mida mitjana amb pell i amb l'aigua molt saturada de sal. Un cop cuites, les peleu i les talleu de forma esberlada, un cop tallades les fregiu amb l'oli ben calent i abundant, un cop rosses les poseu sobre paper de cuina perquè absorbeixi l'oli.

                        Per la salsa us donaré 2 receptes, la primera esta treta d'un cambrer d'on anava jo a dinar (molt bona) i la segona és d'una recepta treta d'un oient de la radio

                        1ª recepta

                        • 300 ml. de Maionesa
                        • 3 cullerades soperes de Ketchup
                        • 1 got petit de Whisky
                        • El suc d'una taronja
                        • Tabasco (a gust del consumidor, depenent del fort que es vulgui)

                        Ho barregeu tot, les quantitats es poden augmentar o disminuir en funció del que es vulgui que predomini i ho poseu per sobre les patates

                        2º recepta

                        • Tabasco
                        • 2 cullerades soperes de polpa de nyora
                        • una mica de vermut
                        • tomàquet triturat

                        Ho barregeu tot i ho serviu posant a sobre les patates una mica de maionesa i la salsa de tomàquet picant.

                        Ja em direu quina salsa us agradat més...

                        Salut

                        Anar a menù principal