Primer bullir les patates de mida mitjana amb pell i amb l'aigua molt saturada de sal. Un cop cuites, les peleu i les talleu de forma esberlada, un cop tallades les fregiu amb l'oli ben calent i abundant, un cop rosses les poseu sobre paper de cuina perquè absorbeixi l'oli.
Per la salsa us donaré 2 receptes, la primera esta treta d'un cambrer d'on anava jo a dinar (molt bona) i la segona és d'una recepta treta d'un oient de la radio
1ª recepta
- 300 ml. de Maionesa
- 3 cullerades soperes de Ketchup
- 1 got petit de Whisky
- El suc d'una taronja
- Tabasco (a gust del consumidor, depenent del fort que es vulgui)
Ho barregeu tot, les quantitats es poden augmentar o disminuir en funció del que es vulgui que predomini i ho poseu per sobre les patates
2º recepta
- Tabasco
- 2 cullerades soperes de polpa de nyora
- una mica de vermut
- tomàquet triturat
Ho barregeu tot i ho serviu posant a sobre les patates una mica de maionesa i la salsa de tomàquet picant.
Ja em direu quina salsa us agradat més...
Salut
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada