12 d’abril de 2008

Cuixa de cabrit al forn




















  • 1 cuixa de cabrit
  • romaní
  • farigola
  • conyac
  • alls


Fer un tall per marcar la cuixa, posar-hi sal (poca) i pebre amb generositat fregant-la amb la mà perquè quedi tot ben estès. Omplir una safata amb un dit d'aigua i 1/2 got de conyac. Quant tinguem el forn a uns (80º/90º) posarem la safata amb la cuixa i una cabeça d'alls desgranada però sense pelar, unes 3 hores, l'hi donarem la volta cada hora. Si durant la cocció hi faltés líquid afegiríem una mica d'aigua.

Agafem un plat i li posarem per sobre una mica de romaní, un polsim de farigola i sal maldom, desprès ja podem posar la cuixa, la ruixarem amb un raig d'oli verge perquè agafi brillantor. Ja veureu com queda una carn melosa i molt gustosa

BON PROFIT!!



Anar a menù principal