4 de setembre de 2008

LLAMINERA DE PORC AMB CROSTA









  • 1 LLAMINERA DE PORC
  • 1 LLAUNA DE FOIE O PATÈ
  • 10 TIRES DE BEICON FUMAT
  • 1 PASTA DE FULL (fresca o congelada)
  • 1 OU

Salem i pebrem la llaminera, desprès la durarem amb una mica d’oli i un tros de mantega, (nomes que agafi color) un cop freda, untar el foie o paté i embolicar amb el bacon fumat, enrotllar-lo amb la pasta de full, pintar-lo amb rovell d’ou i ja el podem posar al forn a uns 200º i quant estigui daurat el retirem (­­­­+/- 30’)

Anar a menù principal

1 comentari:

Oriol ha dit...

Jo tinc al plaer de ver-la tastat i degustat. Puc dir que estava molt bona. La carn va quedar tendra i gens crua.

Considero que és un menjar que allà on al cuinis et fa quedar molt be. Molta presencia, gustos i la gent no és queda amb gana.