27 d’abril de 2008

GAMBES AMB CUBERTURA CRUIXENT DE XOCOLATA















  • 3 gambes formoses per persona

  • xocolata per fondre

    Posarem al foc un cassonet amb aigua i força sal (amb molta generositat). Quan estigui bullint afegirem les gambes, no més de 3 a 4 minuts,desprès les traurem i les posarem a sobre de paper de cuina perquè s’eixuguin, els hi traurem el cap les pelarem deixant només la cua i les reservarem.
    Per altra banda desfarem la xocolata amb una mica d’aigua (no llet), així quedarà fosca, la farem com si anéssim a fer xocolata desfeta, però amb la precaució de fer-la molt espessa. La deixarem que es refredi una mica el just per anar sucant les gambes i no gotegin. Les penjarem d’alguna manera perquè la xocolata no toqui res que pogués enganxar-se. Quan estiguin fredes les posarem amb motlles de paper (com les magdalenes) i les ficarem a la nevera per que agafin la textura adient.
    Ja veureu quan us la poseu a la boca, el cruixent de la xocolata al mossegar-la amb el gust de la gamba salada és una delícia per els sentits.