12 de maig de 2008

BRACET D'ANXOVES

Ingredients

  • 1 llauna d’anxoves
  • 1 paquet de 250 gr. de mantega
  • 1/2 pebrot vermell escalivat
  • 1 llauna d’olives verdes sense pinyol (100 gr.)
  • julivert


Primer reservarem 2 filets d’anxova, un mica de pebrot escalivat i unes 6 olives, la resta ho posem tot en un recipient i ho triturem amb la batedora. Ens quedarà una pasta, a la que afegirem el que hem reservat ben trinxat amb un ganivet, això no té altra funció que la de poder trobar, quan ens ho mengem, uns petits entrebancs.
Un cop ho tenim tot enllestit, posarem la pasta en algun recipient bonic de terra o ceràmica i cap a la nevera, veureu que queda endurit.
Quan ens ho haguem de menjar ho traurem de la nevera una hora abans, així quedarà amb la textura adient, suau i cremosa, per poder-la estendre sobre torradetes.

Anar a menù principal